Over ons

Je bent natuurlijk reuze benieuwd waarover BOOT Uitgeest nou precies beschikt en wie er achter schuilt! Wil je ons liever even spreken? Bel ons dan op +31(0) 642909084.

BOOT Uitgeest verhuurt op dit moment één royale motorkruiser, namelijk een zeer net gerenoveerde Target Expresse Kruiser van 10 meter lang. Deze BOOT beschikt over alle comfort aan boord, zodat je van een onvergetelijke vakantie kunt genieten!

Bij ons huur je zonder vaarbewijs en is alles aan boord wat je nodig hebt! Denk hierbij aan comfortabele bedden, 4-seizoenen dekbedden, toilet, handdoeken, keukendoeken, keuken met koelkast, koffiezetapparaat, keukengerei en servies, etc. etc. Het enige wat je mee hoeft te nemen is wat kleding en een kratje boodschappen! 

Door de boegschroef en het ruime zicht vanaf het roer, is deze boot heel makkelijk te varen (ook voor de onervaren watersporter). Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jullie met alle nodige informatie van wal gaan, zodat jullie vol vertrouwen kunnen gaan varen!

Onze BOOT: 

  • is 10 meter lang
  • en 3 meter breed
  • heeft een doorvaart hoogte van 2,25 om 2,60 meter
  • heeft een diepgang van 0,90 meter
  • heeft 6 slaapplaatsen (i.v.m. lengte bedden; 4 volwassenen of 2 volwassenen en 4 kinderen)

Daarnaast is het goed te weten dat de BOOT over 2 losse (slaap)cabines beschikt. Ideaal voor het slapen met (kleine) kinderen dus! De kajuit is open en diep, waardoor het veilig is voor het varen met kleine kinderen. De borders zijn breed en hebben een hoge railing van staal.

Van wie huur je die leuke BOOT nou? Van Bart en Astrid Gorter! Wij zijn trotse ouders van twee jochies en hebben volop ervaring in de recreatiebranche. Super handig om te weten natuurlijk, want hierdoor weet je gelijk dat wij zoveel mogelijk met jullie meedenken! 

Wij wonen al ons hele leven in Uitgeest en Heemskerk en zijn bekend met het water. Vanaf het water ziet de omgeving er al zo anders en mooi uit, dat wij zelfs al een vakantiegevoel krijgen binnen een straal van 5km van ons huis!

Mocht je vragen hebben voor-, tijdens of na de tocht, bel of app ons dan! Wij helpen je graag om de mooiste tijd van je leven te hebben! 

Bezoek BOOT

Sluisbuurt 47, Uitgeest

Te huur van:

april t/m oktober

Bel ons

+31(0) 642909084