In de omgeving

Vanaf het Alkmaardermeer kun je in principe door heel Nederland varen. Te gek! Blijf je liever in de buurt? Dan hebben wij een paar leuke tips voor je hieronder beschreven!

Alkmaar
Deze historische stad heeft veel te bieden. Je kunt je hart ophalen aan de vele oude panden, maar liefst 400 monumenten, grachten en unieke winkels. Alkmaar is een stad, maar kent de gezelligheid van een dorp: het beste van twee werelden, als je het ons vraagt!

Edam
Wie aan Edam denkt, denkt vaak direct aan kaas. Maar Edam is méér dan kaas alleen. In dit authentieke dorpje aan het IJsselmeer vindt je ook knusse winkelstraatjes en gezellige restaurantjes!

Zaanse Schans
Hét openlucht museum van Noord-Holland. Om de Zaanse Schans te bezoeken kun je kiezen uit een tweetal vrije ligplaatsen of de jachthaven van zeilvereeniging De Onderlinge.

Haarlem
Tip: Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Leg de boot aan en geniet van een heerlijke lunch of diner!

Amsterdam
De hoofdstad kent vele gezichten en als je de verborgen parels weet te vinden, beleef je hier een bijzondere tijd: Helemaal vanaf het water! 

Noord-Holland – Algemeen
Eenmaal op het water voel je direct de rust en wanneer je nèt de haven uitvaart vind je al de prachtigste plekjes. Wij raden dan vooral ook aan om lekker de tijd te nemen en zo te genieten van al het moois!

Bezoek BOOT

Sluisbuurt 47, Uitgeest

Te huur van:

april t/m oktober

Bel ons

+31(0) 642909084